Branding

Grafisch ontwerpbureau Heerenveen, van idee tot concept en van concept tot ontwerp.

Naast het logo is uw huisstijl de belangrijkste communicatie van uw bedrijf. Wij zijn uw grafisch vormgever als het gaat om het ontwerpen van verschillende offline en online uitingen. Bij grafisch ontwerp kunt u denken aan het maken van een logo, visitekaartje, poster, brochure, infographic, flyer, boek, factuur- en briefpapier en nog veel meer unieke designs.

Wij van Reclamebureau Feddema denken graag met u mee en geven uw bedrijf graag een frisse start of een nieuwe impuls op het gebied van branding.

Heeft u een grafisch designer uit Friesland of in de buurt van Heerenveen nodig? Wij zorgen ervoor dat de ontwerpen perfect aansluiten bij uw organisatie of bedrijf. Wij werken o.a. met de design thinking methode. Dit is een vrij nieuw model en hiermee wordt er niet meteen naar een eindproduct toegewerkt, maar staat de eindgebruiker centraal. Met deze conceptmethode worden complexe vraagstukken en problemen in fases opgelost.

Voorbeelden van Branding >

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Wij reageren binnen 1 werkdag!

Logo ontwerp >

Bent u een starter en heeft u een nieuw logo ontwerp nodig of wilt u een redesign van uw huidig bedrijfslogo laten maken? Wij ontwerpen graag voor u een uniek logo dat uw bedrijf of organisatie nog meer versterkt! Bij branding en een logo laten ontwerpen zijn er verschillende aspecten waar wij van Reclamebureau Feddema uit Heerenveen op focussen. De belangrijkste punten van een beeldmerk of logo zijn; kleurgebruik, typografie en de juiste stijl.

Opkomende stijlen en trends binnen logo design zijn:

  • Negative space
  • Material
  • Wired

Wij maken daarnaast ook een doelgroepanalyse, zo kunt u met het juiste design de juiste doelgroep benaderen. En wij kijken naar uw concurrenten, waardoor u met uw nieuwe ontwerp eruit springt en hierdoor winst kunt behalen. Met alle kennis, concepten en analyses die zijn opgedaan verplaatsen wij ons in de (potentiële) klant, want de eerste indruk is cruciaal.

Huisstijl en Bedrijfsidentiteit > 

Een complete nieuwe huisstijl laten maken voor uw bedrijf of organisatie? Ons grafisch ontwerpbureau uit Heerenveen kan voor uw bedrijf een passende bedrijfsidentiteit realiseren. Bij een huisstijl ontwerpen gaan wij met u om tafel en verdiepen in uw bedrijfsprofiel. Op basis van de brainstormsessie gaan wij concepten, mood- en styleboards maken en doen wij zorgvuldig (doelgroep-) onderzoek. Op basis van deze concepten ontwerpen wij een unieke huisstijl die wij graag aan u voorleggen of voor uw bedrijf pitchen.

huisstijl jrg

U kunt naast een logo denken aan de volgende grafische uitingen:

  • Visitekaartje
  • Factuur- en briefpapier
  • E-mailhandtekening

Bij uw nieuwe huisstijl is het ook mogelijk om een huisstijlhandboek te ontvangen. Hierin vertellen en onderbouwen wij de gemaakte keuzes over de typografie, kleurgebruik en het fotogebruik. En wat het verschil is tussen CMYK, RGB en Pantone. Daarnaast is er een handleiding gemaakt die u kunt gebruiken wanneer u bij iemand anders drukwerk gaat bestellen of een advertentie laat maken, maar dit handboek wordt ook gebruikt om u ervan bewust te maken dat u op bepaalde gebieden consistent binnen uw huisstijl moet blijven.

Wilt u naast een nieuwe huisstijl ook een bijpassende website? Kijk dan bij webdesign!

Onze design pakketten >

LOGO-PAKKET

HUISSTIJL-PAKKET

Ontwerp Logo / Beeldmerk
Huisstijlhandboek *
Visitekaartje Optioneel
Factuur- en briefpapier Optioneel
Overige uitingen Optioneel Optioneel
OFFERTE
OFFERTE

* Huisstijlhandboek met handleiding lettertype, fotogebruik, kleuren etc.
** Staat uw gewenste pakket en/of dienst hier niet tussen, dan kunt u bij ons een offerte op maat krijgen (max. 1-2 werkdagen).

Ontwerp >

Een poster laten ontwerpen voor een actie of een flyer laten ontwerpen ter ondersteuning van uw promotie/actie. Of een advertentie laten maken voor in een lokale folder of in de Heerenveense Courant? Een magazine of folder ontwerpen, ter informatie een brochure, of een complete krant laten maken? Het kan allemaal bij ons ontwerp- en reclamebureau Feddema. Wij gaan graag met u om tafel om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

flyer

Als grafisch vormgever uit Heerenveen gaan wij nauwkeurig te werk en ontwerpen met de nieuwste technieken en stijlen, daardoor komen wij altijd tot een optimaal resultaat. Wilt u een poster, affiche of flyer die gemaakt is speciaal voor uw bedrijf ter versterking van uw merk dan maken wij deze in uw bedrijfshuisstijl. Wilt u dat wij een ontwerp maken speciaal voor een actie of een promotie in Friesland, dan denken wij graag met u mee. Wij geven alle designs de perfecte vorm en de juiste stijl, eigenlijk is bij ons niets onmogelijk.

Flat design was in 2019 de meest gebruikte ontwerpstijl

Heeft u veel teksten en wordt uw tekst of rapport niet goed begrepen en kunt u de vertaalslag niet maken naar uw lezer. Dan is er de mogelijkheid om een infographic te laten maken. Het is een manier om een complex verhaal te vertellen in 1 overzichtelijk beeld. Een infographic of (interactieve) PDF helpt om de juiste boodschap te communiceren, om grote hoeveelheden gegevens te vereenvoudigen of in gegevens patronen en verbanden te zien. Of heeft u een presentatie die opgemaakt moet worden in een mooie en overzichtelijke stijl, dan helpen wij u graag op een creatieve manier!

De ontwerpstudio van Reclamebureau Feddema in Heerenveen kan als grafisch designer snel schakelen van een idee naar concept en van concept naar ontwerp. Wij verrassen u graag met een fris concept en komen graag bij u langs voor een brainstormsessie of om de ideeën en mogelijkheden te bespreken.

design thinking

Alle ontwerpen en concepten die wij ontwikkelen zijn vernieuwend en wij denken graag op een innovatieve manier. Wij werken o.a. met de design thinking methode. Dit is een vrij nieuw model, waarmee de eindgebruiker centraal staat.

DTP en Drukwerk >

Een boek laten stijlen of heeft u producten die u in een catalogus wilt laten zien? Ons creatief bureau uit Heerenveen is gespecialiseerd in het opmaken en bewerken van bestanden voor drukwerk die bestemd zijn voor publicaties en print design zoals, boeken, tijdschriften, kranten en brochures. Desktop publishing ook wel DTP is een belangrijk onderdeel in grafisch ontwerp. Dit zijn werkzaamheden zoals het opmaken van lay-outs, bestanden, retoucheerwerkzaamheden. Wij werken voornamelijk met de programma’s van Adobe. Dit zijn o.a. Indesign, Photoshop en Illustrator.

magazine

Naast het opmaken van de documenten is het ook mogelijk om drukwerk bij ons te bestellen. Wij hebben korte lijnen met (online) drukkers en ervaren reclamemakers en kunnen daardoor snel en efficiënt handelen. Wij gaan mee met de ontwikkelingen op het gebied van drukwerk en sign. Of het nou de papiersoort of het ontwerp is, hoge kwaliteit staat bij ons centraal.

Waarom drukwerk bij Reclamebureau Feddema?

  • Drukwerkbegeleiding
  • Bij u thuisbezorgd
  • Hoge kwaliteit

Zoekt u een drukkerij in Heerenveen? Bij ons is het mogelijk om drukwerk te bestellen. Vraag gerust om advies.

006-1-rocket

Oog voor creatieve oplossingen >

Reclamebureau Feddema uit Heerenveen heeft oog voor creatieve oplossingen op het gebied van grafisch ontwerp. Wij als ontwerpbureau luisteren naar u als klant en creëren samen met u een plan waarvan uw merk, product of dienst optimaal kan profiteren. Of het nu gaat om een logo laten maken of een complete huisstijl, nothing is impossible!

Samen een mooi project starten?

Reclamebureau Feddema is er klaar voor.

NEEM CONTACT OP