Branding

Home|Branding

Branding is niet alleen het maken van een logo, huisstijl of website, maar veel meer. Het is het bouwen van een merk, goede positionering en een consistente uitstraling. Door middel van marktonderzoek en een doelgroepanalyse kunnen wij een krachtige merkstrategie neerzetten. De (re)branding vertalen wij graag door naar alle communicatie-uitingen.

Snel naar

branding

Een goede positionering en bedrijfsidentiteit is de basis voor alle communicatie-uitingen

Wil jij een nieuwe identiteit laten ontwikkelen die de kernwaarden van jouw bedrijf representeert? Naast het maken van een logo of een huisstijl met uitingen zoals visitekaartjes en briefpapier, helpen wij je graag met al het grafisch ontwerp en content creatie rondom je bedrijf. Je kunt hierbij denken aan posters, advertenties, brochures, infographics en nog veel meer.

Wij creëren unieke concepten en maken grafische uitingen die passend zijn binnen de huisstijl. Wij zorgen dat alle online en offline communicatie-uitingen perfect aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit en helpen je graag met de online marketing, zodat de potentiële klanten jou ook zien én weten te vinden.

Snel naar

Elwin

Meer weten?

Benieuwd naar onze diensten of wil je een offerte aanvragen?

Reclamebureau Feddema heeft het Jan Roelof Geertsmafonds op zeer professionele wijze geholpen met het ontwerpen van een huisstijl en website.

SYTZE JAN GEERTSMA
Secretaris JRG-fonds

Merkstrategie & positionering

Zoek je een creatief marketingbureau in Heerenveen? Wij werken graag met jou samen en zetten jouw ideeën, gedachten, missie en visie om naar een haalbaar concept. Alle concepten die wij ontwikkelen zijn vernieuwend en wij denken graag ‘out-of-the-box’. Bij ons is vrijwel alles mogelijk op het gebied van branding.

Hoe wil jij gezien worden door de potentiële klant… of hoe wil dat de potentiële klant jou graag ziet?

Wij denken graag met je mee en ontwikkelen niet alleen een concept, maar ontwikkelen ook een tastbaar (digitaal) eindproduct. Dit kan een complete merkidentiteit met een bijbehorende website zijn of een verbeterde positionering voor een project met een (online) marketingstrategie.

Wat wij graag doen:

 • Het uitzetten van een merkstrategie
 • Het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfsidentiteit
 • Het bedenken en uitvoeren van unieke content

Design Thinking
Wij werken met de ‘design thinking methode’. Dit is een vrij nieuw model en hiermee wordt niet direct naar een eindproduct toegewerkt, maar staat de eindgebruiker centraal.

Met deze methode, ook wel ‘sneeuwbaleffect’ genoemd, worden complexe vraagstukken en problemen in verschillende fases opgelost. In elke nieuwe fase wordt het concept versterkt en wordt er toegewerkt naar een oplossing.

 1. Empathize (onderzoeken en observeren van doelgroep)
 2. Define (analyseren en kernprobleem definiëren)
 3. Ideate (ideeën en oplossingen)
 4. Prototype (experimenteren en prototypes/concepten maken)
 5. Testing (testen van het prototype/concept op de doelgroep)

design-thinking-rf

De laatste fase bij de design thinking methode is in sommige gevallen niet het einde van het designproces. Na de testfase ontstaan vaak nieuwe inzichten en uitkomsten, waardoor er verdergaand onderzoek nodig is. Ook kan het nodig zijn dat er nieuwe oplossingen voor het prototype moeten komen. Uiteindelijk dragen alle fases bij aan een sterk en uniek ontwerp.

Wil je een leuk project met ons starten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Logo design

Wil je een nieuw logo voor je bedrijf, organisatie of project? Of wil je een redesign van je huidig bedrijfslogo laten maken? Wij ontwerpen graag voor jou een uniek en eigentijds logo die op elke offline en online uiting kan worden toegepast. Bij het designen van een logo focust Reclamebureau Feddema uit Heerenveen op verschillende aspecten.

Belangrijke punten van een beeldmerk of logo zijn:

 • Typografie
 • Kleurgebruik en contrast
 • Passende stijl voor de doelgroep

Bij het ontwerpen van een logo analyseren wij ook jouw doelgroep, zo kunnen wij met het juiste design de doelgroep benaderen. Met alle kennis, concepten en analyses die zijn opgedaan verplaatsen wij ons in de (potentiële) klant, want de eerste indruk is cruciaal. Daarnaast kijken wij ook naar de concurrenten en zorgen ervoor dat het nieuwe ontwerp opvalt en eruit springt.

Graphic design

Wil je een poster laten maken voor een actie of wil je een flyer laten ontwerpen als promotiemateriaal. Of wil je opvallen door middel van een advertentie in een folder of bijv. in de Heerenveense Courant?

Heb je een ontwerp nodig voor een provincie, gemeente of speciaal project, dan denken wij graag met je mee. Als grafisch vormgever uit Heerenveen gaan wij nauwkeurig te werk en gebruiken wij de nieuwste stijlen en technieken. Wij ontwerpen o.a. posters, affiches, flyers en (online) content en zorgen dat alles in jouw huisstijl wordt opgemaakt. Wij geven alle designs de perfecte vorm en de juiste stijl, waardoor wij tot een optimaal resultaat komen.

Komt jouw boodschap niet over?
Heb je veel teksten en wordt jouw data of rapport niet goed begrepen en kun je de vertaalslag niet maken naar jouw lezer? Dan is er de mogelijkheid om een infographic te laten maken. Dit is een manier om een complex verhaal te vertellen in één overzichtelijk beeld. Een infographic of (interactieve) PDF helpt om de juiste boodschap over te brengen en om grote hoeveelheden gegevens op een eenvoudige wijze inzichtelijk te maken. Mocht je hulp nodig hebben met het opmaken van een presentatie, ook dan helpen wij je graag op een creatieve manier.

Graphic design uitbesteden?
Wij kunnen snel schakelen van idee naar concept en van concept naar design. Wij verrassen je graag met een fris ontwerp en komen graag bij je langs om de mogelijkheden op het gebied van marketing en grafisch ontwerp te bespreken.

gemeente-hveen-infographic
Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin