Bekijk hieronder de reviews die geschreven zijn door klanten van Reclamebureau Feddema.

Google Reviews

Reclamebureau Feddema
4.9
Gebaseerd op 7 recensies
powered by Google
Wiebe Koehoorn
Wiebe Koehoorn
11:11 29 Oct 19
Professionele en snelle communicatie. Veel persoonlijk contact en gepersonaliseerde oplossingen. Een mooi eindproduct, dat aansluit op mijn wensen.
Joris van Ijzendoorn
Joris van Ijzendoorn
20:07 24 Jul 19
Zeer vakkundig geholpen! Veel kennis over het bouwen van een website en online marketing. Erg tevreden over de soepele communicatie.
Feitse Krekt
Feitse Krekt
08:32 03 Jun 19
Samen met Reclamebureau Feddema een website gemaakt voor Electric Superike Twente. Ik zeg samen, omdat er ontzettend goed geluisterd wordt naar de wens van de klant en er zo veel mogelijk om input wordt gevraagd. Het eindproduct was erg snel, doelgericht en op maat gemaakt. Bedankt!
Tsjerk Talman
Tsjerk Talman
15:46 25 May 19
Leuk bedrijf! Zeer snelle levering en goede ideeën.
sylvia jonk
sylvia jonk
19:12 01 Jun 18
Onze ervaring met Reclamebureau Feddema is zeer goed. Heeft hele goede en frisse ideen. En is goed en snel bereikbaar.. Kortom wij zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt om te kiezen voor Reclame Feddema.
Bekijk alle beoordelingen
LAAT EEN REVIEW ACHTER
creative oplossingen

Samen een mooi project starten?

Onze specialisatie gaat verder. Wij verdiepen ons in uw doelgroep, gaan strategisch te werk en komen met een uniek concept waarmee u de concurrentie de baas bent! Voordat wij naar een eindproduct toewerken hanteren wij onze innovatieve werkwijze. Met als doel een doeltreffend communicatieconcept, zowel online als offline. Wilt u meer over deze diensten weten en over onze manier van werken? Lees en kijk gerust verder op onze website of neem contact op met Elwin Feddema.

Oog voor creatieve oplossingen

Reclamebureau Feddema is er klaar voor.

NEEM CONTACT OP