Magento webshop laten maken Friesland

Home|Magento webshop laten maken Friesland

Een professionele Magento webshop laten maken in Friesland?

Wilt u een Magento 2 webshop laten maken? Wij van Reclame- en internetbureau Feddema uit Heerenveen bouwen graag voor u een responsive Magento Webshop voor uw bedrijf in de regio Friesland.

Wilt u een webshop beginnen? Of heeft u al een webwinkel, maar dan met specifieke wensen? Magento heeft t.o.v. van Woocommerce een betere performance en is ingericht om te groeien. Wij ontwikkelen graag een webdesign op maat voor uw webshop.
Heeft u technische vereisten, dan is het bouwen van een Magento webshop in Friesland bij ons geen enkel probleem!
De ontwikkelingen in Magento gaan snel, daarom zijn wij bezig met het optimaliseren waar wij (en ook u) voordeel uit kunnen halen, want automatisering heeft de toekomst.

webdesign friesland

Snel naar

Magento specialist
Wij zijn een ervaren Magento specialist uit Friesland die al uw wensen kan realiseren. Wij werken met programmeurs gespecialiseerd in de eCommerce die extensies en koppeling tot in de details voor u kunnen ontwikkelen.

Schaalbaar
Heeft u producten met een aantal van 1.000 of 15.000. Geen probleem! Ook wanneer u groeit in uw producten aanbod, wij schalen graag met u mee.

Marketing en inzicht in data
Naast het bouwen van een magento shop, kunnen wij u helpen met de online marketing!
Het is belangrijk om goed gevonden te worden, producten te online te verkopen, maar ook een goede strategie neer te zetten op basis van de (vergaarde) data. Dit kan dan weer ingezet worden in uw Google Ads campagne

Wil u op basis van een template of een custom made Magento webshop laten bouwen in Friesland met toegang tot een eigen CMS-beheer? Reclamebureau Feddema uit Friesland maakt webshops in Magento 2. Zie hieronder welke mogelijkheden er zijn wanneer u een webshop door ons internetbureau laat maken.

 • Voorraadbeheer
  Via het beheerpaneel kunt u eenvoudig de voorraad bijhouden van de goederen.
 • Orderbeheer
  Om u tijd te besparen beschikt u over een geavanceerd maar eenvoudig orderbeheer. U kunt de orderstatus wijzigen, een persoonlijk bericht toevoegen, en nog veel meer handige functies.
 • Statistieken van uw verkopen
  Om een goed en overzichtelijk beeld te krijgen van de verkopen van uw webshop zijn er handige statistieken ingebouwd.
 • Kortingsacties en couponcodes
  Voor marketingdoeleinden kunt u diverse en gevarieerde kortingsacties aanmaken.
 • Betalingsmethoden
  Wij implementeren de betalingsmethodes zoals: iDeal, Apple Pay, AfterPay, CreditCard, PayPal, Bitcoins en nog veel meer.
 • Koppeling met Boekhoudsysteem, CRM of ERP
  Dit is op maat te maken. Bijv. met AFAS of eBoekhouden.
Wij reageren binnen 1 werkdag
Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin