Marketing

Home|Marketing

Zoek je een online marketingbureau in Friesland en wil je voor je bedrijf de online marketing uitbesteden en een partner die met je meedenkt?

Wij zijn de marketeer uit Heerenveen voor jou als het gaat om het binnenhalen van nieuwe klanten of genereren van leads. Dit doen wij o.a. met zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA), conversie optimalisatie (CRO), content creatie en social media marketing. Naast internetmarketing zijn wij ook gespecialiseerd in het uitzetten van strategische campagnes met de juiste middelen, zoals het maken van unieke webdesigns en grafische uitingen, zowel online als offline.

Snel naar

Online Marketing Bureau Heerenveen - Friesland

Online marketingstrategie gericht op jouw doelgroep

Goede en krachtige content is erg belangrijk in de online marketingstrategie. Wie is jouw doelgroep en ziet deze doelgroep jou straks zoals je gezien wilt worden? Wij helpen je graag met het uitzetten van een online strategie die resultaat en succes oplevert. Doordat wij veelzijdig zijn op het gebied van online marketing en communicatie, kunnen wij jouw doelgroep met de geschikte middelen op de juiste (online) platformen benaderen.

Wij gaan graag met jou om tafel om elkaars verwachtingen en wensen te bespreken. Daarna zetten wij voor jou een (online) strategie uit en gaan hiermee aan de slag. Afhankelijk van de grootte van de campagne evalueren wij dit wekelijks of maandelijks samen met jou.

Wanneer wij een SEO– of SEA-campagne uitvoeren is het voor jouw bedrijf mogelijk middels een dashboard om ‘real-time’ de prestaties van de online marketing in de gaten te houden. Bij een social media campagne wordt de contentkalender door ons veelvuldig gebruikt, zo blijft het voor jouw bedrijf overzichtelijk wanneer er welke actie met welke content wordt uitgevoerd.

Snel naar

Elwin

Meer weten?

Benieuwd naar onze diensten of wil je een offerte aanvragen?

Google Partner

Wij zijn al jaren erg tevreden met de diensten van Reclamebureau Feddema. Ze denken altijd goed mee, komen met mooie oplossingen en ideeën en voeren het altijd snel uit. Erg professioneel en een goede kwaliteit. Een echte aanrader!

GERARD BROEKEMA
Directeur Fitaal Fysiotherapie

Online marketing

Wil je de online marketing van jouw bedrijf uitbesteden? Wij helpen je graag om online beter te communiceren, meer klanten binnen te halen, een groter bereik te creëren en een online netwerk op te bouwen. Heb je een online marketeer nodig dan ben je bij ons reclame- en marketingbureau uit Heerenveen aan het juiste adres.

Online marketing is onmisbaar binnen jouw (bedrijfs)activiteiten op het internet. Door de juiste instrumenten strategisch, consistent en effectief in te zetten, kun je naamsbekendheid vergroten en het juiste doel bereiken. Wil je de juiste doelgroep bereiken, dan moet je op het platform waar jouw doelgroep zich bevindt goed zicht- en vindbaar zijn.

Bezoekers in Google klikken het vaakst op de bovenste 2 zoekresultaten. Sta je hier met je bedrijf niet tussen, dan gaan veel potentiële klanten naar je concurrent en loop je veel omzet mis.

Het is belangrijk om zowel online als offline consistent te zijn. Wanneer potentiële klanten jouw bedrijf regelmatig via marketinguitingen op verschillende platformen zien, zal dit voor een betere herkenbaarheid zorgen. Dit leidt ertoe dat mensen sneller vertrouwen in je bedrijf krijgen, wat weer zorgt tot meer leads en conversies.

online marketing

Wij helpen je graag met het uitzetten en uitvoeren van de online marketing in de breedste zin van het woord. Dit kan zijn het uitzetten van marketingcampagnes, B2C- en B2B-marketing, het creëren van sterke content, jouw positie op het internet verbeteren, online te communiceren of interactie te zoeken met je (potentiële) klanten en doelgroep. Bij Reclamebureau Feddema gaan wij graag de samenwerking met jou aan en werken wij met een doordachte marketing toe naar een winstgevende funnel, wat structureel nieuwe klanten of leads oplevert.

Diensten die wij toepassen in een online marketingstrategie:

Een uitgestippelde online strategie zorgt voor een groter bereik, meer bezoekers op je website, meer (contact)aanvragen en jouw online zichtbaarheid wordt vergroot.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, dat is wat SEO precies inhoudt. De naam zegt het al, ‘optimalisatie’. SEO is het proces van het optimaliseren van je website met als doel om de website hoger te laten ranken in de zoekmachines. Ons marketingbureau uit Friesland is gespecialiseerd in het verbeteren en versterken van je huidige of nieuwe website.

Naast goed gevonden worden in Google, is het belangrijk dat je een goede en overzichtelijke website hebt. Zoekmachines indexeren niet alleen de zoekwoorden en de inhoud van de tekst, maar kijken ook naar de gebruiksvriendelijkheid van je website, de snelheid, schaalbaarheid voor mobiele weergave en de afbeeldingen. Daarnaast zijn backlinks belangrijk voor de autoriteit-score van je website. Een backlink is een ‘link’ van een andere (waardevolle) website naar jouw website. Zoekmachines zoals Google kunnen dan bepalen hoe populair jouw website is en nemen dit mee in de ranking van je webpagina’s.

SEO uitbesteden?
Wil je dat wij aan de slag gaan met de zoekmachine optimalisatie van je bedrijf en wil je met je website beter gevonden worden door je potentiële klanten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Google / SEO

Wil je een stevige fundering voor je online business neerzetten en gratis verkeer op je website krijgen? Het duurt altijd langer ten opzichte van SEA/Google Ads, voordat je een hoge positie in Google bemachtigd. SEO is dan ook een doorlopend proces met de focus op de lange termijn.

Je bent bijvoorbeeld een schoenmaker in Heerenveen en wilt goed gevonden worden in Google. Wij gaan kijken naar je huidige website en analyseren jouw doelgroep. Hieruit trekken wij een conclusie en maken wij een SEO-strategie. Het kan zijn dat je huidige teksten herschreven moeten worden met zoekwoorden waar jouw doelgroep op zoekt. Dit zijn bijvoorbeeld zoektermen als ‘schoenen repareren’ of ‘schoenmaker in Heerenveen’. Daarnaast kan het zijn dat je website niet goed is ingesteld waardoor Google je website niet goed kan indexeren. Wij helpen je graag met het opzetten van een nieuwe website of het schrijven van goede webteksten.

Wil je meer informatie over hoe SEO werkt? Lees dit blog of neem contact met ons op.

Social media marketing

Wil je een social media campagne starten om met je bedrijf maximaal zichtbaar te zijn voor je potentiële klanten en leads binnen te halen? Wanneer je producten wil verkopen, meer merkbekendheid wil creëren of als je jouw diensten en gemaakte werk wil promoten, dan is social media marketing een must voor je bedrijf. Met social media marketing kun je al snel héél veel mensen bereiken.

Wat is je doel?
Ben je ervan bewust hoe je als ondernemer social media gebruikt en wat je online wilt bereiken? Om effectief te werk gaan is het belangrijk te beginnen met een doelstelling. Iedereen kan iets posten op Facebook, Instagram of LinkedIn, maar wat is het doel daarachter? Meer likes of shares? Bij een social media campagne gaat het voornamelijk om de langetermijnvisie. Wij kijken naar het totale plaatje, doordat wij interactie zoeken met de potentiële klant. Dit doen wij door de campagnes te monitoren, optimaliseren en A/B-testen. Hierdoor halen wij het maximale uit je marketingbudget.

Social media marketing uitbesteden?
Wil je liever dat ons marketingbureau professioneel en structureel met je social media platformen aan de slag gaat? Wij gaan graag met jou om tafel om een online strategie en campagne uit te zetten. Neem contact met ons op.

facebook
instagram
linkedin

Wil je met jouw bedrijf structureel online zichtbaar zijn voor je doelgroep? Hierbij kunnen we je helpen met het uitvoeren van marketingcampagnes en content creatie voor op de social media platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, YouTube en LinkedIn.

Bij Reclamebureau Feddema uit Heerenveen, geven wij je graag ‘social media’ advies, maar nemen het ook graag van je over.

Allereerst bepalen we gezamenlijk de social media strategie. Hierbij wordt het budget, het doel van de campagne en de verwachtingen besproken. Daarna gaan wij onderzoek doen naar je doelgroep. Wij onderzoeken met welke visuals, beelden, teksten, tone of voice jouw doelgroep het beste bereikt kan worden. Ook achterhalen wij waar deze doelgroep zich bevindt en welke social media platformen (Facebook, Instagram en LinkedIn) hierbij gebruikt worden. Aan de hand van specifieke criteria die uit ons onderzoek naar voren komen, zoals interesses en demografische gegevens, kunnen we jouw doelgroep heel specifiek targeten voor een maximaal resultaat.

Aan de hand van een contentkalender worden de social media, landingspagina’s, SEA en e-mailmarketing op elkaar afgestemd. Zo blijft het voor jouw bedrijf overzichtelijk wanneer er welke actie met welke content wordt uitgevoerd.

Content creatie

Wil je dat wij unieke content gaan maken en uitzetten in een social media campagne of op je website plaatsen? Onder content creatie verstaan wij het maken van (animerende) visuals, (web)teksten, designs, foto’s en video’s. Hierbij is het doel om je doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en te overtuigen.

Wanneer je een samenwerking met ons reclame- en marketingbureau uit Friesland aangaat, heeft dit de volgende voordelen:

  • Korte lijnen
  • Snel online
  • Unieke content
  • Duidelijke communicatie

Het is ook mogelijk content marketing in combinatie met een social media campagne, SEO of Google Ads uit te voeren. Dit doen wij aan de hand van een uitgezette marketingstrategie, afhankelijk van je doel. Wil je een groter bereik creëren, een community opbouwen of constant zichtbaar zijn voor je (potentiële) klanten? Wij helpen je graag!

Content creatie uitbesteden?
Wil je de content creatie uitbesteden aan Reclamebureau Feddema uit Heerenveen? Wij ontzorgen je graag door je social media marketing uit handen te nemen? Wil je liever een hybride samenwerking aangaan of wil je een uitgebreide training op het gebied van social media en content creatie, ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

content creatie

Campagne

Wil je een (online) marketingcampagne ontwikkelen voor een specifieke doelgroep? Heb je een project, product, nieuw bedrijf, dienst of een actie in gedachten wat je wil gaan promoten? Bij Reclamebureau Feddema uit Heerenveen, zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van een marketing- en reclamecampagne, maar ook in het bedenken hiervan. Doordat wij veel kennis en kunde hebben op het gebied van marketing, webdesign en branding kunnen we voor jouw bedrijf de gehele campagne bedenken, ontwerpen en uitvoeren, zowel online als offline.

Een originele campagne werkt
Met de juiste communicatie-uitingen kunnen wij jouw doelgroep bereiken. Wij gaan graag met je brainstormen en bepalen dan een haalbare doelstelling. Wij zetten daarna een communicatiestrategie uit en op basis hiervan maken wij een plan van aanpak. Wij plaatsen de boodschap op de juiste plaats, daar waar jouw doelgroep zich bevindt.

Marketingmiddelen combineren?
Het is ook mogelijk om bepaalde middelen te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld een offline postercampagne aan een online Facebookmarketing actie koppelen. Ook kun je denken aan het bouwen van een marketing-funnel in combinatie met een landingspagina, het retargeten op Facebook of te starten met een e-mailcampagne.

marketingcampagne
Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin