Online marketing bureau Drachten

Home|Online marketing bureau Drachten

Zoekt u een online marketing bureau in Drachten?

Drachten

Creative marketing nodig? Wij zijn hét Online marketing bureau in Drachten. Laat de doelgroep kennis maken met uw bedrijf in Drachten en verstevig uw (online) identiteit. Welkom bij het creatieve marketingbureau Feddema uit de omgeving van Drachten. Ons online marketing bureau Drachten weet precies wat er nodig is.
Services: Online marketing, SEO, SEA, conversieoptimalisatie (CRO), Strategie, creatie, concept, communicatie en positionering.

webdesign friesland

Snel naar

Bent u opzoek naar een online marketing bureau in Drachten? Heeft u een nieuwe (bedrijfs-)website en wilt u er meer uit halen door bijvoorbeeld goed gevonden worden? Dan bent u bij Marketingbureau Feddema alias Reclamebureau Feddema aan het juiste adres. Wij zorgen voor een frisse blik en werken graag nauw met u samen tot het maximale resultaat.

Tip: Wanneer u als bedrijf hoog in de zoekresultaten komt, is de kans groter dan er doorgeklikt wordt naar uw website. Dit resulteert in leads en conversies van klanten die op uw website komen. Jawel, bijna 80% klikt op de bovenste 2 zoekresultaten in de zoekmachine Google.

Dus wilt u een hoger conversieratio, dan heeft u meer bezoekers nodig. Hierbij kunnen wij als Marketingbureau Drachten helpen om uw doelen te halen.
Wij gaan samen met u om tafel en stippelen een strategische marketingscampagne uit dit door middel van een SEO optimalisatie, Google Ads-campagne, Landingpagina’s (lees blog) en nog veel meer online marketingtools.

Onze diensten zijn niet alleen online marketing, wij helpen u graag om uw bedrijfsidentiteit en merk te verstevigen.
U kunt dan denken aan een complete nieuwe website of een nieuwe huisstijl.

Online marketing Drachten >
Bent u benieuwd naar onze skills? Bekijk ons portfolio en lees meer op onze pagina marketing.

Internet Marketing Drachten

Reclame- en marketingbureau Feddema ondersteunt tientallen ondernemers uit de regio Drachten met het behalen van meer resultaat op het internet. Wij ondersteunen u bij het hebben van een krachtige online marketing, wat moet resulteren in leads en conversies.

Wij hebben een kantoor in Heerenveen, maar wij werken ook graag bij uw op kantoor in Drachten.  Zo kunnen we goed aansturen op uw ideeën, corporate identity en bedrijfsstrategie. Zo kunnen wij volledig transparant te werk gaan en kunnen we onze (online marketing) kennis delen. Het is ook goed om binnen het vakgebied nieuwe kennis op te doen en deze te samenvoegen in de online marketingstrategie.
Samen sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wij zijn een all-round online marketing bureau Drachten met specialiteiten op alle marketing kanalen, van remarketing tot SEO of SEA tot social media.
Bekijk onze referenties van onze klanten of bekijk ons gemaakte werk in het portfolio. Wij leveren altijd maatwerk.

De laatste online marketing trends

Wij zijn als marketingbureau Drachten erg ambitieus en we zorgen voortdurend dat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en communicatie. Wij werken daarom graag samen met ambitieuze bedrijven die willen groeien en zichzelf doorontwikkelen.

Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin