Online marketing bureau Friesland

Home|Online marketing bureau Friesland

Friesland

Zocht je naar een Online marketing bureau in Friesland. Wij zijn internetmarketing-specialist in Google Ads, SEO, SEA en CRO.

Wil je meer rendement met een online Marketingbureau uit Friesland dat je meer klanten (en conversies) bezorgd. Wij helpen bedrijven uit Friesland om bezoekers te overtuigen met slimme combinaties van online (internet)marketing methoden. Ons online marketing bureau Friesland helpt je daarnaast met jouw bedrijf om de aandacht van de doelgroep te krijgen en te houden.

online marketing bureau Friesland

Snel naar

Waarom een online marketing bureau in Friesland?

Vindbaarheid, conversies en (online) verleiding, de belangrijkste pijlers van jouw online performance. Daarom zorgen voor een focus op de doelgroep. Op welke zoekwoorden wordt er gezocht en waar gaan deze bezoekers heen. Met een marketing-funnel begrijpen wij de doelgroep en kunnen wij de website en/of landingspage gericht invullen.

Wil je hoger scoren in de zoekmachine Google? Dit is tegenwoordig erg belangrijk, want wanneer er hoog in Google wordt gescoord, des te groter de kans dat er verder naar uw website wordt geklikt, wat uiteindelijk weer resultaat in mooie leads. Van de bovenste 2 zoekresultaten klikt ca. 80%.

“Focus op leads, conversies en de marketingfunnel is cruciaal voor verhogen van jouw online rendement.”

Heb je meer bezoekers nodig voor een betere conversiepercentage in je webshop of website? Om deze doelen te halen is er expertise bij nodig. Wij van Reclamebureau Feddema uit Friesland, wat zich voornamelijk richt op marketing en webdesign, kunnen jou hierbij helpen. Wij doen dit door het maken van een strategisch plan gericht op de behoefte van jouw doelgroep. Hierbij komen o.a. zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads/display advertising en Remarketing bij kijken. Als je eenmaal hoog in Google staat met uw gewenste zoektermen en er wordt geklikt, dan helpen wij jouw bedrijf uit Friesland om deze positie te behouden.

Online marketing Friesland: 
Hebben wij uw interesse gewekt? Bekijk ons portfolio en lees meer op onze pagina webdesign of online marketing.

Internet Marketing Friesland

Wij zijn full-service marketing bureau uit Fryslân. Met specialiteiten op webdesign en alle marketing kanalen, van remarketing tot SEA, SEO en CRO, maar ook social media en content creatie. Daarnaast helpen wij je ook graag met jouw (bedrijfs-)communicatie, strategie en positionering. Bekijk gerust onze referenties van tevreden klanten of bekijk ons portfolio. Maatwerk en professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Als je zoekt naar een goede online marketeer uit Friesland, waar houden wij ons dan mee bezig:

  • Hoe krijg ik meer kwalitatieve bezoekers naar mijn website?
  • Hoe stel ik (online) doelen in?
  • Hoe verhoog ik mijn conversiepercentage?
  • Hoe verleid ik bezoekers tot het afnemen van mijn dienst of product?
  • Hoe kan ik mijn landingspagina optimaliseren?
  • Hoe genereer ik leads van hoge kwaliteit?
  • Betaal ik niet te veel voor een advertentie in Google Ads?

Vraag je dit ook af? Kom dan eens langs voor een inspirerend gesprek bij Reclamebureau Feddema in Friesland.

Wij werken vanuit ons kantoor in Heerenveen, maar voor een aantal klanten werken wij ook op locatie. Dus wilt u graag snel schakelen en moeten wij intern aansturen om uw bedrijfsstrategie, dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan dan transparant te werk en kunnen onze kennis delen op het gebied van internet en online marketing. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. (wij reageren binnen 1 werkdag)

Wij zijn trendwatcher op het gebied van online marketing

Ons internet- en online marketingbureau uit Friesland is erg ambitieus en wil graag met jou meegroeien. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en webdesign.

 

Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin