Veelzijdig, jong en creatief >

VEELZIJDIGHEID

Sinds 2014 biedt Reclamebureau Feddema ondernemingen en organisaties een zo breed mogelijk aanbod van producten en diensten. Daarbij kunt u denken aan het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops, logo’s en huisstijlen. Daarnaast doen wij ook veel op het gebied van online marketing, positionering en strategie.

CREATIVITEIT

Als het gaat om creatieve oplossingen, dan bent u bij Reclamebureau Feddema aan het juiste adres. Onze focus ligt op het bedenken van spraakmakende en innovatieve ideeën. In de ontwerpstudio kunnen wij snel schakelen van een idee naar een product. Wij verrassen u graag en komen zo bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

MET ONZE STRATEGISCHE WERKWIJZE KOMEN WIJ SAMEN MET U TOT HET JUISTE ONTWERP.

BRAINSTORMEN

U weet niet wat u als ondernemer nodig heeft om u optimaal te kunnen manifesteren in de doelgroep. Een vrijblijvende brainstormsessie met Reclamebureau Feddema kan dan zeer nuttig zijn om allerlei opties te bekijken.

ONDERZOEK

Om een doeltreffend idee te genereren is een goede afstemming nodig van de doelgroep. Hierbij worden er met de juiste technieken uitvoerig onderzoek gedaan.

ONTWERPEN

Op basis van de creatieve brainstormsessies en bevindingen uit de onderzoeken, gaan wij aan de slag. Van complete huisstijlen tot schaalbare websites, wij ontwerpen het allemaal in de gewenste stijl.

TESTEN

Een belangrijke pijler van ontwerpen is dat er niet alleen iets gemaakt wordt om te kijken of het werkt, maar juist om te zoeken naar waar het nog te verbeteren valt. Waar kan het beter en waarom?

LANCEREN

Wanneer de juiste middelen zijn gekozen helpen wij u met het vervolgproces. Het kan zijn met het begeleiden van het drukwerk of het monitoren en onderhouden van de gemaakte campagne of website.

Wij werken met trots voor onderstaande organisaties:

FreshRecruitment
gemeente leeuwarden
bzf
elwin feddema

Elwin Feddema

SAMENWERKEN?

Onze manier van werken onderscheidt zich door nauwe samenwerking met u als klant. Met als doel een doeltreffend communicatieconcept, zowel online als offline.

KOFFIE?

Neem gerust contact met mij op voor een inspirerend gesprek!

NEEM CONTACT OP