Over ons

Home|Over ons
Reclamebureau Feddema

Full-service reclamebureau in Heerenveen

Sinds 2014 bieden wij ondernemingen een zo breed mogelijk aanbod op het gebied van branding, webdesign en online marketing. Daarbij kun je denken aan het ontwikkelen van websites en webshops, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie (CRO), social media marketing en B2B-leadgeneratie. Daarnaast helpen wij bedrijven ook op strategisch niveau, zoals positionering en het uitzetten van marketingcampagnes.

Snel naar

Onze diensten

Onze manier van werken onderscheidt zich door nauwe samenwerking met jou als klant. Met als doel een effectief communicatieconcept, zowel online als offline.

elwin feddema

ELWIN FEDDEMA
Eigenaar Reclamebureau Feddema

Ons team

Elwin Feddema
Elwin
EIGENAAR
Haico Koersma
Haico

ONLINE MARKETEER

Mirna

ONLINE MARKETEER

Lútsen Muurling
Lútsen

WEBDESIGNER

Redenen om met ons te werken

01

Ervaring

Wij hebben veel ervaring op het gebied van offline- en online communicatie.

02

Transparant

Wij zijn transparant naar onze klanten over de kosten, resultaten en werkwijze.

03

Creatief

Elke doelgroep is anders en wij hebben oog voor creatieve oplossingen.

04

Service

Als betrouwbare partner zijn wij altijd goed bereikbaar en staan graag voor je klaar.

Doen waar we goed in zijn

Wil je een logo laten maken of een geheel nieuwe bedrijfsidentiteit ontwikkelen met meer bereik voor je producten of diensten? Wij zetten graag een merkstrategie voor je uit waarbij jouw doelgroep zich kan identificeren met jouw bedrijf. Met een sterk en herkenbaar merk en consistentie in al je uitingen, zal je bereik groter worden en zal je doelgroep jouw bedrijf sneller herkennen.

Wil je een nieuwe website laten maken of een conversiegerichte webshop laten bouwen? Wij maken unieke en responsive websites, zodat deze geschikt zijn voor zowel desktops, smartphones als tablets. Een professionele en veilige website die technisch goed in elkaar zit is tegenwoordig erg belangrijk. Een gebruiksvriendelijk webdesign zorgt ervoor dat potentiële klanten de gewenste actie op jouw website zullen uitvoeren.

Wil je als bedrijf beter gevonden worden in Google, zodat je niet langer klanten misloopt of wil je een social media marketingcampagne opzetten? Wij kunnen je helpen een groter bereik te krijgen voor je producten of diensten. Hierdoor wordt je zichtbaarheid landelijk of regionaal vergroot. Met de juiste marketing zorgen wij ervoor dat je met je bedrijf boven je concurrenten komt te staan en je meer potentiële klanten zult bereiken.

Klantbeoordelingen

  • Langdurige klantrelaties

  • Verschillende expertises

  • Google partner

Wij werken met trots voor onderstaande organisaties

Fitaal Fysiotherapie Heerenveen

Wij werken o.a. voor:

Samen een mooi project starten?
Elwin

Onze specialisatie gaat verder. Wij verdiepen ons in jouw doelgroep, gaan strategisch te werk en komen met een uniek concept waarmee jij de concurrentie de baas bent!

Samen een mooi project starten?
Elwin