Nieuwe huisstijl en website voor Wetlands-Outdoor

Home|Portfolio|Nieuwe huisstijl en website voor Wetlands-Outdoor
wetlands-outdoor-friesland

Ben je op zoek naar een leuk (sportief) uitje? Bij Wetlands-Outdoor ligt de focus op het lekker sporten in de buitenlucht. Klimmen op de survivalbaan, quiztochten, kinderfeestjes of leuke outdoor activiteiten in de prachtige natuur van de Rottige Meente, het kan allemaal.

Het nieuwe logo heeft een ondergaande zon en de golven van het water. De kleuren hierin symboliseren de zon, het water en het ‘moerasland’. Precies zoals het prachtige natuurgebied de Rottige Meente. Tevens staan ze symbool voor de letter W en de letter O van Wetlands Outdoor. Een mooie dubbele symboliek dus.

Aan de hand van de nieuwe huisstijl is het design doorgetrokken naar een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met het gehele aanbod van de sportieve activiteiten en evenementen.

Benieuwd naar de website?
Ga naar: wetlands-outdoor.nl

wetlands-outdoor-friesland

Services

Branche

  • Sport & recreatie

Super mooi resultaat en fijne, persoonlijke samenwerking! Elwin denkt creatief mee, is flexibel, toegankelijk en klantgericht. Door zijn heldere uitleg kunnen wij de website nu ook zelf bijhouden. Wij zijn heel blij met ons nieuwe herkenbare logo en de splinternieuwe website van Wetlands Outdoor!

MARJOLEIN KEMPERMAN
Mede-eigenaar Wetlands-Outdoor

Meer weten over deze case of ook een mooi project starten?

Elwin

Meer weten over deze case of ook een mooi project starten?

Elwin