Nieuwe website en B2B leadgeneratie

Home|Portfolio|Nieuwe website en B2B leadgeneratie

Café Salento is al meer dan 30 jaar begrip in Nederland op het gebied van koffie voor op het werk. Vanuit Gorredijk (Friesland) en Bunnik (Utrecht) biedt Café Salento het totaalconcept aan koffie, service en onderhoud.
 Er werd al snel duidelijk dat er naast een nieuwe website ook behoefte was om het eigen netwerk uit te breiden door middel van online marketing en B2B leadgeneratie.

Website Marketing Koffie

Services

Branche

  • Dienstverlening

Café Salento

Onze nieuwe website is nu een paar maanden online en wij zien de aantallen bezoekers in de resultaten behoorlijk stijgen. Goed werk geleverd en ook de nazorg en de website onderhoud zijn door Reclamebureau Feddema tot in de puntjes geregeld. Wij zijn zeer tevreden over de performance tot nu toe en zien de samenwerking dan ook positief voor de toekomst.

LUITZEN OVERWIJK
Eigenaar Café Salento

Onze oplossing

Op basis van een doelgroepanalyse hebben wij een webdesign gecreëerd die aansluit op de behoefte en kernwaarden van Café Salento. De nieuwe website heeft een gebruiksvriendelijk interface gekregen, die makkelijk te gebruiken is als op desktop als op mobiel. Daarnaast is de website ingericht met een duidelijke SEO-structuur, landingspagina’s en koffiemachine keuzehulp. Aan de hand van deze punten is er een marketingcampagne opzet, die meer websitebezoekers, leads en nieuwe klanten oplevert. Voor het salesteam is er een koppeling gemaakt tussen de website en de tools Leadinfo en Salesforce om inzage te krijgen in de websitegebruikers en hiermee de leads op te volgen.

Mooie resultaten

  • Meer organische websitebezoekers door SEO en meer kwalitatieve bezoekers vanuit betaalde campagnes (o.a. Bing en Google Ads), wat resulteert in een hogere ROI.

  • Inzicht in data, zoals websitebezoekers, kosten per conversie en marketingcampagnes.

  • Opzet van nieuwe leadfunnel met meer contact- en offerteaanvragen via de nieuwe website.

Meer weten over deze case of ook een mooi project starten?

Elwin

Meer weten over deze case of ook een mooi project starten?

Elwin