Website Frimach online

Home|Portfolio|Website Frimach online

Voor Frimach Metaalbewerkingsmachines uit Drachten hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Frimach is gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte machines voor de metaalbewerking.

Bij het bouwen van de nieuwe website is er onderscheid gemaakt in de machines die op voorraad staan, de machines die worden verwacht en die zijn afgeleverd. De reden hiervoor is dat alle machines en bijbehorende categorieën geïndexeerd worden in Google (ook deze die zijn verkocht) en daardoor het ‘organisch’ bereik van Frimach wordt vergroot. Dit helpt Frimach o.a. met het vergroten van de online zichtbaarheid, het genereren van nieuwe bezoekers en offerteaanvragen. Daarnaast moet de bezoeker gemakkelijk over de website kunnen navigeren(gebruiksvriendelijkheid), gemakkelijk contact kunnen opnemen, een verlanglijst kunnen aanmaken en per machine een offerte kunnen aanvragen.

In de grote showroom (6500 m²) in Drachten tref je een grote verscheidenheid plaatbewerkingsmachines aan die vanaf nu allemaal terug te vinden zijn op website.

Benieuwd naar het resultaat?
Check dan snel: frimach.nl

Services

Branche

  • Techniek

Meer weten over deze case of ook een mooi project starten?

Elwin

Meer weten over deze case of ook een mooi project starten?

Elwin