Wat kost een website laten maken?

Home|Wat kost een website laten maken?

Kosten voor het bouwen van een website

Een professionele website laten maken hoeft niet super veel geld te kosten als je dit laat uitbesteden door Reclamebureau Feddema. Wij zijn specialisten die met veel passie efficiënt te werk kunnen gaan. Websites bouwen zitten in verschillende prijsklassen, dit is afhankelijk waarvoor de website is bedoeld. Wordt het een simpele website voor alleen het uitleggen van de diensten of moet het een omvangrijke webshop worden met een grote schaal aan producten, extensies en mogelijkheden.

kosten website

Snel naar

Hoe worden deze kosten bepaald? Dit hangt van allerlei factoren af, daarom is het voor ons moeilijk om één prijs voor u te noemen. De kosten van een website laten maken hangen af van:

  • Template of custom made; moet de website op basis van een template worden gemaakt of gaat u voor een custom made website die op basis van uw huisstijl is gemaakt.
  • Extra opties; een extensie met uw crm-systeem of wilt u goed vindbaar in Google worden (SEO of SEA)
  • Hosting en onderhoud; hoeveel bezoekers komen er op uw website, wordt het een website of een webshop, hoeveel content wilt u plaatsten?
  • Updates en beveiliging; wat voor website moet het worden, hoe veilig wilt u uw data laten beveiligen.

Bent u benieuwd wat een website gaat kosten bij Reclamebureau Feddema? Vraag direct een offerte aan en krijg binnen 1 werkdag antwoord.

Wij reageren binnen 1 werkdag

Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin