Webdesign Friesland

Home|Webdesign Friesland

Professionele website of webshop laten maken in Friesland?

Webdesign Friesland

Reclamebureau Feddema uit Friesland, ontwikkelt in nauwe samenwerking met haar opdrachtgever uiteenlopende websites voor bedrijven uit Friesland.

Webdesign

Wij zijn uw internetspecialist uit het Friese haagje Heerenveen. Wij ademen webbouw en webdesign! Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale concepten: van websites en webshops en landingpagina’s. Als gespecialiseerd internet- en webdesignbureau uit Friesland bouwen we graag aan uw professionele website of webshop, zodat u de concurrenten de baas bent. Daarnaast helpen wij u ook graag met uw online zicht- en vindbaarheid en marketing.

webdesign friesland

Snel naar

Wij ontwikkelen websites en webshops die feilloos op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones werken (responsive). Reclamebureau Feddema uit Friesland zorgt dat u een nieuwe professionele website heeft die aansluit op uw bedrijfsstrategie en doelen.

Een webdesign van WordPress.

Wij werken voornamelijk met het CMS-systeem WordPress. Dit open-source platform is naast de beste content management systeem ook de meest gebruiksvriendelijke.

Een CMS-systeem houdt in dan u gemakkelijk zelf berichten, foto’s, pagina’s kunt aanmaken.

Een website laten maken in Friesland door Reclamebureau Feddema is het beste wat u kunt doen. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag meteen een offerte.

webdesign friesland

Of je nu een lokale onderneming hebt die zich richt op Friesland of de regio Friesland, of ambitie hebt om nationaal of internationaal zaken te doen, wij helpen u graag om er een succes van te maken. U wilt conversies maken, dus het aanvragen van offertes, contacten, emails, etc. Naast een professioneel webdesign en website wilt u natuurlijk ook goed gevonden worden in de zoekmachine Google.

 • Hoog in Google
 • Responsive voor tablet/mobiel
 • webdesign specialist van Friesland

Het internet vormt een belangrijk communicatie- en marketingkanaal voor veel bedrijven uit Friesland. Snelheid, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn tegenwoordig erg belangrijk voor de effectiviteit van het webdesign en uw website. Eenvoudig onderhoud van het CMS-systeem en handig management maken het beheren van de website erg efficiënt. Wij van Reclamebureau Feddema zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van (responsive) websites. Daarnaast hebben wij specialisaties in online marketing. Met SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Google Ads, halen wij maximaal rendement uit deze digitale middelen. Voor een professioneel en goed webdesign in Friesland is internet- en reclamebureau Feddema het juiste adres.

Wij reageren binnen 1 werkdag

Compleet en toekomstbestendig webdesign

Uw ideeën over de website zijn de basis. Daar hoort natuurlijk ook een huisstijl bij. Heeft u daarbij verder over nagedacht wat er in de toekomst zoal gaat spelen. Met onze kijk op webdesign en jarenlange ervaring zijn wij goed voorbereid en is uw website klaar voor de toekomst.

Wat zijn nu de webdesign trends?

Het gaat tegenwoordig voornamelijk om de user experience. De gebruiksvriendelijkheid is erg belangrijk in uw digitale- en online strategie.
De volgende onderwerpen zijn tegenwoordig ook trending:

 • Mobile-first
 • Merk en design op 1 lijn
 • Design gericht op conversie
 • Visual en text first
 • Google voice
 • Originele typografie

En zo zijn er nog veel meer ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En wilt u niet achterlopen op uw concurrenten? Neem dan contact met ons op of lees verder op de pagina webdesign.

webdesign trends Friesland

Ons webdesign bureau uit Friesland werkt voornamelijk met het CMS-systeem WordPress. Wilt u bijvoorbeeld een WordPress website laten maken, dan bent u bij Reclamebureau Feddema aan het juiste adres.

WordPress is een CMS-systeem dat makkelijk is de onderhouden. Daarnaast is het voor u als klant toegankelijk om gemakkelijk pagina’s aan te maken, berichten te posten, afbeeldingen te plaatsen en nog veel meer.

Lees meer over WordPress

Wilt u een webshop laten maken in Friesland? Dat kunnen en doen wij graag voor uw bedrijf uit Friesland.

Een ontwerp dat gericht is op verkoop, vindbaarheid en conversie, dat zijn essentiële onderdelen om van uw nieuwe Magento of Woocommerce webshop uit Friesland een daverend succes te maken!

 • Uitgebreide rapportage functies
 • Inzichtelijk en makkelijk aan te passen
 • 100% zoekmachine vriendelijk, dus hoog in Google!

Neem meteen contact op met Reclamebureau Feddema of lees meer op de pagina webdesign.

Meer informatie of gelijk een offerte aanvragen?
Over de kosten zijn wij transparant. U krijgt vooraf een duidelijke offerte op maat voor uw webdesign. We gaan samen voor een resultaat > meer omzet uit uw website. Wilt u dat schroom, dan niet om direct een offerte aan te vragen!

Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin