Webdesign

Een professionele website laten maken in Heerenveen?

Wilt u een professioneel webdesign die opvalt en goed vindbaar in Google is? En wilt u een responsive site laten maken met een uniek ontwerp of op basis van een template? Dan bent u bij Reclamebureau Feddema uit Heerenveen aan het juiste adres, want ons webdesign- en internetbureau uit Friesland is gespecialiseerd in het bouwen van een website, webshop of een landingspage.

Een website is meer dan alleen een online visitekaartje

Heeft u een websitebouwer nodig uit Friesland of in de buurt van Heerenveen? Een goede zakelijke website is tegenwoordig een must voor ieder bedrijf. Heeft u nog geen professionele website, dan zullen veel bezoekers en potentiële klanten uw website snel verlaten. Wij denken graag met u mee en geven uw bedrijf graag een frisse start of een online impuls op het gebied van webdesign.

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij bij Reclamebureau Feddema uit Heerenveen uw website, webshop of landingspagina volledig naar u wens. U bepaalt zelf uit hoeveel pagina’s uw website moet bestaan en wat de inhoud wordt. Want, een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Met goede teksten en een doordachte navigatie. Wij zijn de webdesign specialist van Friesland en wij verzorgen het graag voor u.

Onze webdesign diensten:

Recente webdesign projecten >

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Wij reageren binnen 1 werkdag!

Website >

Wilt u een website laten maken? Een strak en clean webdesign en een uniek ontwerp waarmee u de concurrentie de baas bent. Reclamebureau Feddema uit Heerenveen wil graag uw online partner zijn en met genoegen voor uw bedrijf of organisatie een responsive website bouwen. Wij als internetspecialist zorgen voor een moderne en responsive website die goed vindbaar is in Google. Van de opzet tot het live zetten denken wij als online expert met u mee.

Een nieuwe website via Reclamebureau Feddema betekent een mooie website die goed gevonden wordt en dus nieuwe klanten oplevert!

Websites van Reclamebureau Feddema zijn eigentijds en vernieuwend. Geen webdesign ontwerp is hetzelfde, geen opdrachtgever is hetzelfde. Daarom gaan wij, alvorens te bouwen, graag in gesprek met u om samen te kijken waar de behoefte ligt, welke strategie er vereist is voor een succesvol project en of er nog kritieke aandachtspunten zijn.

website

Bij het bouwen van een website kunt u bij ons internetbureau kiezen uit 2 mogelijkheden. Een website op maat te laten maken met de nodige technische specificaties en het webdesign ontwerp is dan helemaal in uw eigen huisstijl. Of wilt u een website zonder te veel eisen, dan is er de mogelijkheid voor een website op basis van een template.

Waarom een website van Reclamebureau Feddema?

 • Eenvoudig zelf aan te passen
 • Uniek en eigentijds ontwerp
 • Goed gevonden worden in Google
 • Schaalbaar voor smartphones en tablet

WordPress website laten maken in Friesland? Wij bouwen onze websites voornamelijk in WordPress. Met dit CMS-systeem is het makkelijk voor u om zelf foto’s en teksten te plaatsen en pagina’s aan te maken.

Naast het bouwen van een nieuwe website zorgen wij ervoor dat de website up-to-date blijft. Wij zorgen voor een goede beveiliging met het nodige SSL-certificaat (https). Er wordt om de zoveel tijd een backup gemaakt. Daarnaast updaten wij het CMS-systeem en de benodigde plugins. Wij verzorgen daarnaast voor u de hosting, domeinnaam en e-mail, maar ook als u teksten wilt laten schrijven die goed gevonden worden in Google. Ook als u met advertenties via Ads hoog in Google wilt komen of gevonden wilt worden op bepaalde zoekwoorden en termen waar uw doelgroep op zoekt. Lees meer over online marketing.

Webshop >

Webshop laten maken door ons internetbureau uit Heerenveen? Een doordachte en strategische Magento of Woocommerce webshop laten bouwen met uw producten die u wilt verkopen? Reclamebureau Feddema biedt voor zowel startende webwinkels als grote webwinkels perfecte oplossingen. Al diverse bedrijven uit de provincie Friesland en regio Heerenveen kozen voor internet- en reclamebureau Feddema voor het maken van hun webshop die eenvoudig zelf te beheren is.

webshop

De webshops die wij ontwikkelen worden op maat ontworpen zodat de vormgeving en huisstijl goed aansluit bij de producten die in de webshop worden verkocht. Hierdoor voelt de vormgeving voor de bezoeker vertrouwelijker waardoor er eerder een aankoop zal worden gedaan.

Een CMS-systeem is een handige tool om eigenhandig producten, nieuwsberichten, pagina’s en foto’s te plaatsen.

Wil u een professionele webshop laten bouwen in Friesland met toegang tot een eigen CMS-beheer? Reclamebureau Feddema uit Heerenveen maakt webshops in de meest gebruikte systemen Woocommerce en Magento. Zie hieronder welke mogelijkheden er zijn wanneer u een webshop door ons reclame- en internetbureau laat maken.

 • Voorraadbeheer
  Via het beheerpaneel kunt u eenvoudig de voorraad bijhouden van de goederen.
 • Orderbeheer
  Om u tijd te besparen beschikt u over een geavanceerd maar eenvoudig orderbeheer. U kunt de orderstatus wijzigen, een persoonlijk bericht toevoegen, en nog veel meer handige functies.
 • Statistieken van uw verkopen
  Om een goed en overzichtelijk beeld te krijgen van de verkopen van uw webshop zijn er handige statistieken ingebouwd.
 • Kortingsacties en couponcodes
  Voor marketingdoeleinden kunt u diverse en gevarieerde kortingsacties aanmaken.
 • Betalingsmethoden
  Wij implementeren de betalingsmethodes zoals: iDeal, AfterPay, CreditCard, PayPal, Bitcoins en nog veel meer.

Woocommerce Webshop

Wooccomerce webshop laten maken? Wij als webshopspecialist uit Heerenveen ontwikkelen onze webshops voornamelijk met Woocommerce, vanwege onze kennis en specialisatie met deze plugin voor het CMS-systeem WordPress. Wij kunnen met onze ervaring in het maken van een webshop uw wensen omzetten in een op maat gemaakt ontwerp. Doordat WordPress een open source CMS-systeem is, gaan hier de ontwikkelingen vrij snel. Wij zorgen daarom dat de website up-do-date blijft en daarnaast ook goed beveiligd.

Magento Webshop

Magento webshop laten maken? Wij zijn uw Magento specialist uit Heerenveen. Heeft u specifieke wensen en een webwinkel met meerdere producten en technische vereisten dan is er de mogelijkheid om de webshop te maken in Magento 2. Dit systeem wordt voornamelijk gebruikt door grotere webwinkels. De ontwikkelingen in Magento gaan hard, daarom zijn wij ook hier voornamelijk bezig met het optimaliseren en onderzoeken waar wij voordeel voor u kunnen behalen.

Landingspage >

Landingspagina laten maken? Om meer bezoekers naar uw website te genereren, kunt u bij ons een landingspagina laten maken. Maar wat is een landingspage? Een landingspagina is een gewone pagina op je website of op een eigen domeinnaam. Een landingspagina heeft 1 doel: de bezoeker laten inzien dat de oplossing te vinden is voor het probleem of de vraag die hij heeft. Op een landingspagina staat een onderwerp centraal en er wordt een call-to-action gedaan om contact op te nemen. Meestal wordt dit door een button of een invulformulier gedaan.

Iemand ‘landt’ op deze pagina door bijvoorbeeld te klikken op een banner of een zoekresultaat in Google.

Het uiteindelijke doel daarvan kan zijn om de bezoekers te triggeren en “leads” te laten genereren. Een lead is een aanvraag voor meer informatie over een product of dienst. Dit is gezien de interesse vaak een potentiële klant. Reclamebureau Feddema maakt landingspagina’s die uitstekend via zoekmachines worden gevonden en in hoge mate relevant zijn voor de bezoekers.

Stel u bent een fietsenmaker in Heerenveen en u weet dat mensen zoeken naar ‘fiets repareren’, dan is het slim om hier een landingspagina over te maken. Google en andere zoekmachines schuiven deze ontworpen pagina naar voren zodra mensen zoeken op deze zoekwoorden. De informatie op je pagina is namelijk relevant voor zoekers. Met Google Ads kunt u bovenin Google komen door de zogenaamde ‘clicks’ te betalen. Wilt u meer weten over hoe u goed gevonden kunt worden in Google? En over zoekmachine- en conversie optimalisatie? Dan bent u bij ons reclame- en marketingbureau uit Friesland aan het juiste adres.

Bij het maken van een landingspagina vinden wij het belangrijk dat deze naast goed gevonden worden in Google ook de nodige goede content moet beschikken. Dat wil zeggen, goede teksten, mooie professionele foto’s, doordachte navigatie en een trigger-button voor de leads.

TIP: lees ons blog “Wat is een landing page?”

006-1-rocket

Oog voor creatieve oplossingen >

Reclamebureau Feddema uit Heerenveen heeft oog voor creatieve oplossingen op het gebied van webdesign. Wij als internetbureau uit Friesland luisteren naar u als klant en creëren samen met u een plan waarvan uw merk, product of dienst optimaal kan profiteren. Of het nu gaat om een website laten maken of een complete webshop bouwen, nothing is impossible!

Samen een mooi project starten?

Reclamebureau Feddema is er klaar voor.

NEEM CONTACT OP