Webdesign

Home|Webdesign

Wil je een professionele website laten maken? Dat kan bij ons reclame- en webdesignbureau in Heerenveen! Wij bouwen responsive websites, webshops en landingspagina’s en zorgen dat deze goed gevonden worden in Google. Alles wat wij ontwikkelen op het gebied van webdesign is uniek, gebruiksvriendelijk en gericht op de doelgroep.

Snel naar

webdesign heerenveen

Een website is meer dan alleen een online visitekaartje

Heb jij een websitebouwer nodig uit Friesland of in de buurt van Heerenveen? Een goede zakelijke website die goed gevonden wordt in Google is tegenwoordig een must voor ieder bedrijf. Heb je nog geen professionele website, dan zullen veel bezoekers en potentiële klanten je website snel verlaten. Wij denken graag met jou mee en geven jouw bedrijf graag een frisse start of een online impuls op het gebied van webdesign.

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij als webdesign specialist van Friesland jouw website, webshop of landingspagina volledig naar wens. Je bepaalt zelf uit hoeveel pagina’s de website moet bestaan en wat de inhoud wordt. Wij kunnen jou ontzorgen met de juiste teksten en een doordachte navigatie op jouw website, welke specifiek gericht is op de gebruiker.

Wil je met je website ook goed gevonden worden in Google door middel van SEO en SEA? Dan kunnen wij als marketingspecialist uit Heerenveen jouw bedrijf ook helpen en ontzorgen met de online marketing. Wij zetten graag een succesvolle marketingstrategie voor je uit.

Snel naar

Elwin

Meer weten?

Benieuwd naar onze diensten of wil je een offerte aanvragen?

Reclamebureau Feddema heeft het Jan Roelof Geertsmafonds op zeer professionele wijze geholpen met het ontwerpen van een huisstijl en website.

SYTZE JAN GEERTSMA
Secretaris JRG-fonds

Website

Wil je een website laten maken met een strak en clean webdesign of juist een opvallende website met bijpassende foto’s? Wij maken elke keer een uniek ontwerp waarmee jij de concurrentie de baas bent. Reclamebureau Feddema uit Heerenveen wil graag jouw online partner zijn. Met genoegen bouwen wij dan ook een responsive website voor jouw bedrijf of organisatie.

Als internetspecialist zorgen wij voor een moderne en responsive website die goed vindbaar is in Google. Vanaf de ontwerpfase tot het lanceren van de website denken wij als online expert graag met je mee.

Een nieuwe website door Reclamebureau Feddema betekent een mooie website die goed gevonden wordt en dus nieuwe klanten oplevert!

De websites die wij bouwen zijn eigentijds en vernieuwend. Geen opdrachtgever is hetzelfde, geen webdesign is hetzelfde. Daarom gaan wij samen met jou in gesprek om te kijken waar de behoefte ligt, wie de doelgroep is en hoe de website eruit moet komen te zien.

Op basis van jouw wensen kijken wij welke technische specificaties en/of koppelingen nodig zijn voor een snelle en goedwerkende website. Daarnaast wordt het webdesign helemaal in jouw eigen huisstijl gemaakt.

webdesign heerenveen friesland

Waarom een website van Reclamebureau Feddema?

 • Eenvoudig zelf aan te passen
 • Uniek en eigentijds ontwerp
 • Goed vindbaar in Google
 • Schaalbaar voor smartphones en tablet

WordPress website laten maken in Friesland? Wij bouwen onze websites voornamelijk in WordPress. Met dit CMS-systeem is het makkelijk voor jou om zelf foto’s en teksten te plaatsen en pagina’s aan te maken.

Naast het bouwen van een nieuwe website zorgen wij ervoor dat de website up-to-date blijft. Wij zorgen voor een goede beveiliging met het nodige SSL-certificaat (https). Er wordt regelmatig een backup gemaakt. Daarnaast updaten wij het CMS-systeem en de benodigde plugins. Wij kunnen daarnaast ook voor jou de hosting, domeinnaam en e-mail verzorgen.

Wij schrijven ook teksten die goed gevonden worden in Google en helpen je dan ook graag met SEO (zoekmachineoptimalisatie). Wij helpen je ook graag met SEA/Google Ads (betaald adverteren) om leads binnen te halen en/of producten te verkopen. Kijk voor meer informatie hierover bij marketing.

Webshop

webshop-friesland-heerenveen

Wil je een webshop laten maken door ons reclamebureau uit Friesland? Een doordachte en strategische WooCommerce of Magento webshop laten bouwen met jouw producten die je wilt verkopen? Wij bieden voor zowel startende als middelgrote webwinkels perfecte oplossingen. Reclamebureau Feddema uit Heerenveen maakt webshops in de meest gebruikte systemen WooCommerce en Magento 2.

WooCommerce webshop laten maken? Als webshop specialist uit Heerenveen ontwikkelen wij onze webshops voornamelijk met WooCommerce, vanwege onze kennis en specialisatie met deze plugin voor het CMS-systeem WordPress.

Wij kunnen met onze ervaring in het maken van een webshop jouw wensen omzetten in een op maat gemaakt ontwerp. Doordat WordPress een open source CMS-systeem is, gaan de ontwikkelingen hierin vrij snel. Wij zorgen daarom dat de website up-do-date blijft en goed wordt beveiligd.

Magento webshop laten maken? Wij zijn de Magento specialist uit Heerenveen. Heb je specifieke wensen en een webwinkel met meerdere producten en technische vereisten, dan is er de mogelijkheid om de webshop te maken in Magento 2. Dit systeem wordt voornamelijk gebruikt door grotere webwinkels. De ontwikkelingen in Magento gaan hard net zoals in WooCommerce, daarom zijn wij ook hier voornamelijk bezig met het optimaliseren en onderzoeken waar wij voordeel voor jou kunnen behalen.

De webshops die wij bouwen worden op maat gemaakt, zijn gebruiksvriendelijk en gericht op de doelgroep. Het webdesign sluit goed aan bij de producten die in de webshop worden aangeboden en daardoor zal het voor de bezoeker vertrouwd aanvoelen. Daarnaast wordt het webdesign conversiegericht (CRO) ingericht, waardoor de gebruiker minder snel wordt afgeleid en sneller een aankoop zal doen.

Een CMS-systeem is een handige tool om eigenhandig producten, nieuwsberichten en foto’s te plaatsen.

Wij helpen jou ook graag met het verkopen van jouw producten door middel van online marketing. Bijvoorbeeld door te adverteren in Google Ads of Google Shopping.

Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn wanneer je een webshop door ons (internet)bureau laat maken:

 • Voorraadbeheer
  Via het beheerpaneel kun je eenvoudig de voorraad van de producten bijhouden.
 • Orderbeheer
  Om jou tijd te besparen beschik je over een geavanceerd maar eenvoudig orderbeheer. Je kunt de orderstatus wijzigen, een persoonlijk bericht toevoegen en hebt nog veel meer handige functies.
 • Track & Trace
  Wanneer een bestelling wordt aangemeld bij bijv. PostNL of DHL, dan krijgt de klant automatisch een Track & Trace code en wordt daarmee op de hoogte gehouden van de levering.
 • Statistieken
  Om een goed en overzichtelijk beeld te krijgen van de verkochte producten in jouw webshop zijn er handige statistieken ingebouwd.
 • Kortingsacties en couponcodes
  Voor marketingdoeleinden kun je diverse en gevarieerde kortingsacties aanmaken.
 • Betalingsmethoden
  Wij implementeren de betalingsmethodes zoals: iDeal, AfterPay, CreditCard, PayPal, Bitcoins en nog veel meer.

Landingspage

Wil je een landingspagina laten maken? Om meer bezoekers naar jouw website te genereren en een groter ‘organisch’ bereik te krijgen, kun je bij ons een landingspagina laten maken. Wij maken landingspagina’s die uitstekend via zoekmachines worden gevonden en in hoge mate relevant zijn voor de bezoekers. Maar wat is een landingspagina? Een landingspagina is een gewone pagina op je website of op een eigen domeinnaam. Daarnaast is het een verlengstuk van je marketingfunnel. Bijvoorbeeld als een bestemmingspagina uit je Google Ads, e-mailmarketing of social media campagne.

Een landingspagina heeft 1 doel: de bezoeker laten inzien dat de oplossing te vinden is voor het probleem of de vraag die hij heeft. Op een landingspagina staat een onderwerp centraal en er wordt een call-to-action toegepast om contact op te nemen of gegevens achter te laten. Meestal wordt dit door een button of een invulformulier gedaan.

Het uiteindelijke doel daarvan kan zijn om de bezoekers te triggeren en leads te genereren. Een lead is een aanvraag voor meer informatie over een product of dienst. Dit is gezien de interesse vaak een potentiële klant.

Stel je bent een fietsenmaker in Heerenveen en je weet dat mensen zoeken naar ‘fiets repareren’, dan is het slim om hier een landingspagina over te maken. Google en andere zoekmachines schuiven deze (landings)pagina naar voren zodra mensen zoeken op deze zoekwoorden. De informatie op je pagina is namelijk relevant voor zoekers. Met Google Ads kun je altijd bovenin Google komen door de zogenaamde ‘clicks’ te betalen, maar om organisch hoog in Google te komen is zoekmachine-optimalisatie (SEO) een vereiste. Wil je meer weten over hoe je goed gevonden kunt worden in Google? En over zoekmachine- en conversie optimalisatie? Kijk dan verder bij online marketing.

landingspage

Bij het maken van een landingspagina vinden wij het belangrijk dat deze, naast een goede vindbaarheid in Google, de juiste content bevat gericht op de gebruiker. Dat wil zeggen, goede teksten, mooie professionele foto’s, doordachte navigatie en een trigger-button voor de leads.

Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin