Website laten maken in Gorredijk?

Gorredijk

Gorredijk. Website laten maken Gorredijk. Beter gevonden worden? Reclamebureau Feddema maakt websites voor bedrijven in Gorredijk. En niet alleen websites, wij maken ook webshops, Google Ads en zorgen door sterke web-teksten dat uw bedrijf uit Gorredijk hoog in Google komt.

Dus wilt u een website laten bouwen in Gorredijk? Dat kan bij Reclamebureau Feddema! Wij bouwen de website zodat deze er professioneel uit ziet en daarnaast maken wij deze website beschikbaar voor desktop, tablet en smartphones. Tevens is het ook een website die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Het CMS-systeem wat wij voornamelijk gebruiken is WordPress. Daarmee kunt u gemakkelijk zelf eigen teksten, pagina’s, afbeeldingen toevoegen. Wanneer dit niet lukt, helpen wij u graag om de website te vullen en in sommige gevallen ook periodiek up-to-date houden met leuke content.

Waarbij kan Reclamebureau Feddema u helpen met het maken van een website:

  • Goed gevonden worden door (zoekende) klanten in de regio Gorredijk
  • Bestaande bezoekers vaker contact op laten nemen (natuurlijk ook nieuwe bezoekers)
  • Direct diensten of producten verkopen op je site.
  • Minder tijd kwijt zijn aan het bijhouden van je site.
  • Met een online professioneel visitekaartje de prospects overhalen.
VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Wij reageren binnen 1 werkdag!

Een groot voordeel van de websites die Reclamebureau Feddema maakt, is dat u zelf heel makkelijk uw site kunt bewerken. U kunt zelf makkelijk de site voor uw bedrijf in Gorredijk aanpassen. Als u bijvoorbeeld een tekst wil wijzigen kan dit eenvoudig via het CMS dat je bij de website krijgt. Ook kunt u nieuwe afbeeldingen toevoegen en teksten plaatsen en vervangen aan de site.

Enkele afgeronde projecten:

006-1-rocket

Oog voor creatieve oplossingen >

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP