Een professionele website laten maken in Leeuwarden?

Leeuwarden

Website laten maken in Leeuwarden? Dat kan bij Webdesign- en Reclamebureau Feddema. Wij bouwen mooie en professionele websites voor bedrijven in Leeuwarden. En niet alleen websites, wij maken ook webshops, verzorgen Adwords en door goede web-teksten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf uit Leeuwarden door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) goed gevonden wordt en hoog in Google zoekresultaten komt.

Onze websites worden voornamelijk gemaakt in het CMS-systeem WordPress.

Het CMS-systeem WordPress, responsive design, technische vereisten en conversie-gestuurde leads, zijn de elementen waarbij een goede website uit bestaat. Een webdesigner weet precies wat er in de markt speelt en hoe de eindgebruiker over de website navigeert. Daarom leveren wij van Reclamebureau Feddema professionaliteit, werken we graag nauw samen met bedrijven uit Leeuwarden e.o. voor een maximaal rendement.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Wij reageren binnen 1 werkdag!

Een aantal webdesign projecten die zijn recent zijn afgerond:

Een groot voordeel van de websites die Reclamebureau Feddema maakt, is dat u zelf heel makkelijk uw site kunt bewerken. U kunt zelf makkelijk de site voor uw bedrijf in Leeuwarden aanpassen. Als u bijvoorbeeld een tekst wil wijzigen kan dit eenvoudig via het CMS dat je bij de website krijgt. Ook kunt u nieuwe afbeeldingen toevoegen en teksten plaatsen en vervangen aan de site.

website kv westergo

U kunt de volgende punten van ons verwachten:

  • Goed vindbaar in Google
  • Responsive website
  • Eigentijds en professioneel
  • Een uniek ontwerp

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op of vraag meteen een offerte voor het maken van een website aan!

006-1-rocket

Oog voor creatieve internet oplossingen >

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van webdesign en marketing?

NEEM CONTACT OP