Het is alweer een tijdje geleden dat we de website van Paardenarts Joris hebben mogen bouwen. Dat weerhoudt ons er niet van om dit nog even te vermelden.

Nadat Joris 10 jaar als paardenarts heeft gewerkt, heeft hij meer interesse ontwikkeld voor het paardengebit in het bijzonder. Daarom heeft hij zich eind 2018 toegelegd op het paardengebit. “Joris vindt het belangrijk om het gebit van het paard zo goed mogelijk in balans te brengen. Dit doet hij met alle zorg en aandacht die het gebit verdient.”

Waarom is een website voor Joris belangrijk? “Een website biedt meer dan alleen informatie, het is een afspiegeling van Paardenarts Joris en wat hij wil uitstralen met zijn onderneming”. Aan de hand van Joris zijn nieuwe bedrijfsidentiteit is het ontwerp opgemaakt in een ‘one-page’ website. Daarnaast hebben wij de website ‘zoekvriendelijk’ gemaakt en geholpen met het opzetten van de Google Ads campagne.

Joris: “Zeer vakkundig geholpen! Veel kennis over het bouwen van een website en online marketing. Erg tevreden over de soepele communicatie.”

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de website www.paardenartsjoris.nl