Zoekmachine optimalisatie Friesland

Home|Zoekmachine optimalisatie Friesland

Zoekmachine optimalisatie SEO – Friesland

Wilt je voor jouw bedrijf of onderneming uit Friesland je website hoger in Google krijgen?

Wij maken je website beter vindbaar

Wil je hoger scoren in Google? Je website wordt namelijk niet vanzelf gevonden. Een hoge positie in de zoekmachine Google is afhankelijk van allerlei factoren. Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) wil zeggen dat content en techniek een belangrijke rol spelen in het omhoog komen in de organische zoekresultaten. Wil je voor jouw bedrijf SEO (+ online marketing) uitbesteden? Wij van Reclamebureau Feddema zijn gespecialiseerd in het SEO optimaliseren van je website. Het doel is beter vindbaar worden in de zoekmachines en met jouw content de juiste doelgroep te benaderen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met de conversie op uw website te verhogen en een hogere CTR + lage bouncerate te realiseren of het bouwen van een nieuwe converterende website.

webdesign friesland

Snel naar

Zoekmachine optimalisatie SEO – Friesland

Wil je meer potentiële klanten op je website en meer leads binnenhalen? Dat is vast je droom! En dat kan bij Reclamebureau Feddema. Organisch bereik, aldus SEO, is namelijk gratis in tegenstelling tot Google Ads. Met behulp van zoekmachines Google en Bing kunnen wij je bedrijf in Friesland hoger in de zoekresultaten krijgen.

Wat is SEO?
Ben je benieuwd wat zoekmachine optimalisatie inhoudt en hoe dit werkt? Lees dan dit blog over SEO.

Hoger scoren in Google
Zoekmachine optimalisatie SEO is ‘slechts’ een middel om hoger te komen in Google. Want meer bezoekers op je website zorgt niet meteen voor meer leads en een hogere omzet. Daarom is het belangrijk om een goede website te laten ontwikkelen. Daar kunnen wij van Reclamebureau Feddema je graag bij helpen. De bezoeker moet overtuigd worden om met jou in zee te gaan. Door dit proces te verbeteren en de conversie te verhogen wordt conversie optimalisatie genoemd (CRO).

Samen een mooi project starten?
Elwin

Vragen? Neem gerust contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samen een mooi project starten?
Elwin